Brown Sugar Kitchen: New-Style, Down-Home Recipes from Sweet West Oakland

Название:Brown Sugar Kitchen: New-Style, Down-Home Recipes from Sweet West Oakland
Автор:Tanya Holland, Jody Horton, Michael Chabon and Jan Newberry
Издательство:Chronicle Books
Год:2014
Язык:английский
Формат:pdf
Размер:87 mb
Страниц:244
Brown Sugar Kitchen is more than a restaurant. This soul-food outpost is a community gathering spot, a place to fill the belly, and the beating heart of West Oakland, a storied postindustrial neighborhood across the bay from San Francisco.
The restaurant is a friendly beacon on a tree-lined parkway, nestled low and snug next to a scrap-metal yard in this Bay Area rust belt. Out front, customers congregate on long benches and sprawl in the grass, soaking up the sunshine, sipping at steaming mugs of Oakland-roasted coffee, waiting to snag one of the tables they glimpse through the swinging doors. Deals are done, friends are made; this is a community in action. In short order, they’ll get their table, their pecan-studded sticky buns, their meaty hash topped with a quivering poached egg. Later in the day, the line grows, and the orders for chef-owner Tanya Holland’s famous chicken and waffles or oyster po’boy fly. This is when satisfaction arrives.
Brown Sugar Kitchen, the cookbook, stars 86 recipes for re-creating the restaurant’s favorites at home, from a thick Shrimp Gumbo to celebrated Macaroni & Cheese to a show-stopping Caramel Layer Cake with Brown Butter–Caramel Frosting. And these aren’t all stick-to-your-ribs recipes: Tanya’s interpretations of soul food star locally grown, seasonal produce, too, in crisp, creative salads such as Romaine with Spring Vegetables & Cucumber-Buttermilk Dressing and Summer Squash Succotash. Soul-food classics get a modern spin in the case of B-Side BBQ Braised Smoked Tofu with Roasted Eggplant and a side of Roasted Green Beans with Sesame-Seed Dressing. Straight-forward, unfussy but inspired, these are recipes you’ll turn to again and again.
Rich visual storytelling reveals the food and the people that made and make West Oakland what it is today. Brown Sugar Kitchen truly captures the sense—and flavor—of this richly textured and delicious place

About the Authors
Tanya Holland is the executive chef and owner of Brown Sugar Kitchen and B-Side BBQ in West Oakland, CA.
Jan Newberry is a food writer and former San Francisco Magazine food and wine editor based in Oakland, CA.
Jody Horton is a food photographer based in Austin, TX.
Michael Chabon is the Pulitzer Prize-winning author of more than 14 novels, novellas, and essay and short story collections, including The Amazing Adventures of Kavalier and Clay, Telegraph Avenue, and The Mysteries of Pittsburgh. He lives in Berkeley, CA.

CONTENTS
Foreword by Michael Chabon 16
Welcome to Brown Sugar Kitchen 20
Chapter 1 BREAKFAST & BRUNCH 28
Chapter 2 SNACKS & SALADS 66
Chapter 3 VEGETABLES & SIDES 88
Chapter 4 SOUPS & SANDWICHES 110
Chapter 5 LARGE PLATES & BIG BOWLS 134
Chapter 6 SWEETS 162
Chapter 7 DRINKS 194
Acknowledgments 218
Index 220
About the Authors 224

Перевод инструкции от Google Показать / Скрыть текстКоричневый сахар Кухня больше, чем ресторан. Эта душа кормления форпостом является сбор общество пятнышко, место, чтоб заполнить животик, и бьющееся сердечко Западной Окленде, знаменитой постиндустриального городка через залив от Сан-Франциско.
Ресторан является дружественной маяк на усаженный деревьями бульвар, расположенный низко и комфортно рядом с металлоломом дворе в этом Bay Area ржавчины пояса. Фронт, клиенты собираются на длинноватых лавках и стройки в травке, греясь на солнце, потягивая дымящимися кружками Окленд-жареного кофе, ждя, чтоб словить один из столов они мельком через вертящиеся двери. Предложения изготовлены, друзья изготовлены; это общество в событии. В краткие сроки, они получат свои таблицы, их пекан шипованных липкие булочки, их мясистые хэш украшенный дрожащим Яйцо-пашот. В этот же день, линия растет, и заказы на известной курицей и вафлями повар-владелицы Tanya Голландии либо устрицы po’boy лету. Это когда ублажение прибывает.
Коричневый сахар Кухня, поваренная книжка, звезды 86 рецептов для повторного творения любимцев блюда ресторана дома, из толстой креветок Гамбо к известной Макароны & Сыр к шоу-остановки Caramel слойки с Brown Масло-Кармель глазурью. И это еще не многие палки в Вашем ребер рецепты: интерпретации Тани из Здоровая еда звезды выращенные, сезонные продукты, также, в резко очерченных, творческих салатов, таковых как Ромен с весенними овощами и огурец-Пахта соусом и кабачок Succotash. Душа-пищевые классика получить современный спина в случае B-Side BBQ Тушеная копченый Тофу с жареными баклажанами и сторону Жареная зеленоватая фасоль с кунжутом-протравливание зёрен. Прямодушная, непритязательный, но вдохновенное, это рецепты вы будете опять и опять обращаются.
Богатый зрительного повествования открывает еда и люди, которые сделали и делают West Oakland, что она является сейчас. Коричневый сахар Кухня вправду отражает смысл-и запах этого богато текстурированной и аппетитный месте

Об творцах
Таня Голландия является шеф-повар и обладатель Brown Sugar кухня и B-Side BBQ в Западной Окленде, штат Калифорния
Янв Ньюберри является пищевой писатель и былой еда и вино редактор San Francisco Журнал основан в Окленде, штат Калифорния
Джоди Хортон является пищевой фотограф из Остина, штат Техас.
Майкл Chabon является лауреат Пулитцеровской премии создатель наиболее 14 романов, повестей и эссе и создатель кратких рассказов коллекций, в том числе дивные приключения Кавалера и Клея, Телеграф-авеню, и Тайны Питсбурга. Он живет в Беркли, штат Калифорния

СОДЕРЖАНИЕ
Предисловие Майклом Chabon 16
Добро пожаловать в Brown Sugar кухня 20
Глава 1 ЗАВТРАК & BRUNCH 28
Глава 2 ЗАКУСКИ & САЛАТЫ 66
Глава 3 ОВОЩИ И СТОРОНЫ 88
Глава 4 СУПЫ и СЭНДВИЧИ 110
Глава 5 великие тарелки и великие миски 134
Глава 6 СЛАДОСТИ 162
Глава 7 НАПИТКИ 194
Благодарности 218
Список 220
Об творцах 224

скачать с Depositefiles

скачать с TurboBit.net
Название:Brown Sugar Kitchen: New-Style, Down-Home Recipes from Sweet West Oakland Автор:Tanya Holland, Jody Horton, Michael Chabon and Jan Newberry Издательство:Chronicle Books Год:2014 Язык:английский Формат:pdf Размер:87 mb Страниц:244 Brown Sugar Kitchen is more than a restaurant. This soul-food outpost is a community gathering spot, a place to fill the belly, and the beating heart of West Oakland, a storied postindustrial neighborhood across the bay from San Francisco. The restaurant is a friendly beacon on a tree-lined parkway, nestled low and snug next to a scrap-metal yard in this Bay Area rust belt. Out front, customers congregate on long benches and sprawl in the grass, soaking up the sunshine, sipping at steaming mugs of Oakland-roasted coffee, waiting to snag one of the tables they glimpse through the swinging doors. Deals are done, friends are made; this is a community in action. In short order, they’ll get their table, their pecan-studded sticky buns, their meaty hash topped with a quivering poached egg. Later in the day, the line grows, and the orders for chef-owner Tanya Holland’s famous chicken and waffles or oyster po’boy fly. This is when satisfaction arrives. Brown Sugar Kitchen, the cookbook, stars 86 recipes for re-creating the restaurant’s favorites at home, from a thick Shrimp Gumbo to celebrated Macaroni
Источник: hram-sveta.ru

astro-story